Gjenopprettet dialog gir håp for ny kontrakt

Antonio Rüdiger og Chelsea har vært i forhandlinger om en ny kontrakt i flere måneder, men det har lenge sett mørkt ut. Nå åpner det seg et lite håp om at tyskeren blir i klubben.

Thomas Tuchel har alltid virket som om han har hatt et veldig avslappende forhold til at Antonio Rüdiger og klubben ikke har klart å bli enige om en avtale for ny kontrakt. 

Men bak kulissene har nok Chelsea-sjefen vært mer stresset. Han skal være en av faktorene som gjør at de to partene er villig til å inngå nye samtaler. 

De blå vil nok være villige til å gi midtstopperen et betydelig bedre tilbud enn det første, men det som kan skape problemer for Chelsea, ifølge Telegraph, er mulighetene han har i andre klubber. 

De har muligheten til å tilby ham en signeringsbonus, som ville ført til enorme betalinger. Det gjør at Chelsea kanskje også må tilby en lojalitetsbonus. 

Å beholde Rüdiger blir med andre ord dyrt, men spørsmålet for Chelsea er om det blir dyrere å erstatte 28-åringen, som for øvrig blir 29 i mars. Han har etter mange sitt syn vært Chelseas beste stopper under Tuchel, og har sannsynligvis i alle fall tre år igjen på sitt beste. Hadde Chelsea vært sikre på at han varer like lenge som Thiago Silva, hadde nok en kontraktforlengelse vært et faktum allerede. Men de færreste varer så lenge. 

Det er imidlertid et argument som blir vanskelig for Chelsea å bruke, da de signerte 28 år gamle Lukaku for en rekordsum og med en luksuskontrakt. 

De gode nyhetene er at det kjøper Chelsea litt tid før Rüdiger begynner å diskutere avtaler med andre klubber, som han nå står fritt til å gjøre. 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.