Todd Boehly blir sannsynligvis Chelseas nye eier

Todd Boehly sitt konsortium blir etter all sannsynlighet nye Chelsea-eiere.

Det melder en rekke engelske medier, deriblant BBC og The Athletic. 

Todd Boehly (46), deleier i det amerikanske Baseball-laget LA Dodgers og basketballaget LA Lakers, blir Chelseas "foretrukne" kjøper. Han trenger altså blant annet godkjenning av de britiske myndighetene før transaksjonen går gjennom.  

Men er alt som normalt er det amerikaneren som blir Chelseas nye eier, sammen med et konsortium. Det er imidlertid Boehly som har vært ansiktet av det nye eierskapet.

Det er en avtale verdt mer enn 3,5 milliarder britiske pund, melder Telegraph. Mens The Athletic hevder det er verdt rundt 4 milliarder britiske pund. Inkludert i det er en sum på 1,5 milliarder pund, som skal brukes på å utvikle klubben og Stamford Bridge. 

Martin Broughton og Steve Pagliuca blir dermed etter alle solemerker ikke Chelsea-eiere. Det sene budet fra Jim Ratcliffe endret ikke Boehly, som la inn det første budet på Chelsea for nesten to måneder siden, sin styrke i eierkampen. 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.