Ratcliffe står klar i tilfelle Boehly ikke kommer til enighet om kjøp

Jim Ratcliffe fortsetter samtaler med supportergrupper til tross for at Todd Boehly sitt konsortium er valgt som den foretrukne kjøperen.

Jim Ratcliffe har ikke gitt opp håpet om å kjøpe Chelsea, selv om Todd Boehly sitt konsortium er valgt som den foretrukne kjøperen. I tillegg til Ratcliffe, står minst en av de to andre også klar hvis samtalene faller gjennom. 

Chelseas supporterorganisasjon Chelseas Supporters Trust (CST) skriver selv at de har hatt samtaler med Ratcliffe. 

Det vil være en overraskelse om kjøpet til Boehly ikke skulle gå gjennom, men i det tilfellet er altså de andre aktørene på vakt. 

Konsortiumet som er ledet av Boehly er i eksklusive samtaler om overtakelsen av klubben denne uken. De trenger også at de britiske myndighetene og Premier League godkjenner kjøpet, men det er ikke ventet at det skal oppstå noen problemer her. 

Chelseas spesielle lisens, som tillater en begrenset drift av klubben, går ut 31. mai. 

I mer urovekkende nyheter rapporter The Times at Chelsea nå frykter Roman Abramovitsj kan kreve tilbake de 1.6 milliarder pundene han har lånt Chelsea tilbake. I utgangspunktet har eieren lovet at han ikke kom til å kreve disse tilbake. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.