Chelseas største supporterorganisasjon: – Gir ikke mening å fortsette med stengt billettsalg

Med Todd Boehly sitt konsortium så godt som bekreftede Chelsea-eiere, mener Chelseas Supporters Trust at det er helt unødvendig å fortsatt nekte billettsalg til kampene på Stamford Bridge.


Foto: Chelsea supporters at the Cup Final. Gerry Popplestone, some rights reserved

Siden de britiske myndighetene sanksjonerte Roman Abramovitsj har ikke Chelsea fått solgt billetter til sine hjemmekamper i Premier League. Nå er det bekreftet av Chelsea at Todd Boehly sitt konsortium tar over klubben, så lenge de britiske myndighetene og Premier League godkjenner overtakelsen. 

– Det er enighet om at Todd Boehly sin gruppe skal overta Chelsea, så lenge alle nødvendige aktører godkjenner det. Logikken med å nekte Chelsea-medlemmer å kjøpe billetter for hjemmekamper i Premier League blir derfor bare enda mer veike, heter det i uttalelsen til CST. 

Supporterorganisasjonen er kritisk til at reglene straffet supportere i utgangspunktet, men mener nå at det bare gjør enda mer skade enn det allerede har gjort. 

– Å godta billettsalg i FA-cupen og Champions League, men ikke Premier League, var en irrasjonell avgjørelse og straffet lojale supportere. Med de store endringene i saken om eierskapet i Chelsea, ber CST departementet for digitalisering, media, kultur og sport om å umiddelbart gjøre endringer i den spesielle lisensen og tillate klubben å selge billetter til sine medlemmer. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.