Tuchel angrer ikke på noe heller i dette finaletapet: – Jeg er stolt

Thomas Tuchel sier han og laget er skuffet, men at han samtidig er stolt over prestasjonen. 


Foto: Sky Sports

– Det er det samme som i Ligacup-finalen: vi angrer ikke på noe. Jeg sa til spillerne at jeg er stolt. Vi spilte 240 minutter mot det farligste offensive laget i verden og det er 0-0. Jeg er stolt for vi viste alt som trengs. Jeg var sikker på at momentumet var på vår side under kampen, men dessverre hadde jeg ikke rett. 

Det sier Chelsea-sjef Thomas Tuchel etter finaletapet mot Liverpool i FA-cupen, som også legger til at Timo Werner og Kai Havertz var skadet. Førstnevnte ble skadet under oppvarmingen. 

– Vi har bevist fire ganger denne sesongen at vi kan spille som dette og konkurrere med Liverpool. Forskjellen gjennom sesongen er at Liverpool har klart å spille tre ganger i uken, med en stor tropp i en god rytme. Kante spilte i dag med bare en trening under beltet, mens Kovacic hadde en så hoven ankel at jeg var overrasket over at han passet i skoen. 

– Vi har det vi trenger til å vinne trofeer, og vi har vunnet Klubb-VM og Supercupen denne sesongen. Vi var gode i Champions League, men vi må være stabile. Det er forskjellen. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.