Lukaku på vei tilbake til Inter

Romelu Lukaku spiller neppe for Chelsea neste sesong. 

Etter en mislykket sesong i Chelsea ser det ut som Romelu Lukaku returnerer til Inter før neste sesong. Det er det flere medier som melder. 

Det vil da være snakk om et utlån, der Inter betaler hele lønnen og også en liten sum for selve overgangen. Romelu Lukaku kommer altså fortsatt til å være Chelsea-spiller, men at han noen gang skal spille for klubben igjen virker likevel usannsynlig. 

Noen hindringer gjenstår imidlertid. Chelsea trenger nye spillere, og ser gjerne for seg å hente noen i retur fra Inter. Den økonomiske siden av avtalen skal ikke by på problemer, selv om klubbene ikke har kommet til enighet helt ennå.

The Athletic hevder å vite at Chelseas nye eier Todd Boehly er tvilsom til å låne ut storsigneringen fra sist sommer, og at Lukaku sitt forhold til Chelsea fortsatt er bra, men forholdet mellom den belgiske spissen og trener Thomas Tuchel er et stort problem. 

Tuchel vraket Lukaku fra troppen etter han sa han var misfornøyd i Chelsea i et intervju med Sky Italia tidligere denne sesongen. Siden det har han aldri kommet inn i varmen igjen. 

Dermed er det vanskelig å se noen fremtid for Lukaku i Chelsea. Det går mot en overgang til Inter, og samtalene mellom klubbene fortsetter. For Lukaku er det ingen tvil. Han vil til Inter. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.