Offisielt: Sterling er klar for Chelsea

Raheem Sterling er Chelsea-spiller. 

Den 27 år gamle Manchester City-spilleren sin overgang til Chelsea er nå fullført. Han har signert en fem års-kontrakt med klubben. 

Overgangssummen skal være på 47,5 millioner pund (ca. 575 millioner norske kroner). Sterling vil bli en av de best betalte spillerne i Chelsea. 

Den engelske landslagsspilleren reiser nå til USA, der resten av Chelsea-troppen allerede er på plass

LES OGSÅ: Bildegalleri: Chelsea til USA. 

Sterling har allerede snakket med Thomas Tuchel og spilleren og klubben har vært enige om personlige betingelser lenge. De siste dagene ble også Chelsea og Manchester City enig om en overgangssum. 

London-mannen, som ble født i Jamaica, scoret 131 mål på 339 kamper for City. Han kom til Manchester-klubben fra Liverpool i 2015. Han har vunnet fire Premier League-titler, en FA-cup og tre ligacup-titler. Klubbhistorikken på CVen vil nå lese Liverpool, Manchester City og Chelsea. 

Sterling spilte 30 kamper for Manchester City sist sesong. Han har vært en viktig brikke for Pep Guardiolas lag, men med flere offensive nysigneringer blir konkurransen om plassene tøffere og tøffere for det pengesterke topplaget. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.