Uavgjort i dramatisk kamp mellom Chelsea og Tottenham

Det sportslige blir ikke tema etter kampen mellom Chelsea og Tottenham, da dommer Anthony Taylor nok en gang havnet i søkelyset under en Chelsea-kamp.

Chelsea var klart best spillemessig da Tottenham besøkte Stamford Bridge søndag kveld, men gjestene kom tilbake to ganger og oppgjøret endte til slutt med uavgjort - ikke uten sine kontroversielle øyeblikk.

Kalidou Koulibaly startet det hele med å banke inn kampens første mål etter 19 minutter. På volley fra en corner smelte sengaleseren ballen i nettet og Chelsea hadde en fortjent ledelse.

Så startet kontroversene da Pierre-Emile Højbjerg utliknet etter knappe 70 minutter, like etter Kai Havertz skulle hatt et krystallklart frispark, men både Anthony Taylor og linjedommer vinket spillet videre. Thomas Tuchel ville også ha scoringen annullert på grunn av en offside.

Reece James så ut til å sikre Chelsea seieren med en 2-1-scoring etter 77 minutter, men rett før slutt utliknet Spurs igjen da Harry Kane headet inn en corner. En corner flere mener gjestene aldri skulle hatt, da Marc Cucurella ble dratt i håret og slengt ned i bakken.

Taylor dømte ikke frispark, og VAR bedømte ikke situasjonen til å være rødt kort. Dermed endte kampen 2-2 og Tuchel og Conte havnet i krangel for andre gang rett etter kampslutt. Begge fikk rødt kort.

Chelseas neste kamp er neste søndag borte mot Leeds.