Chelsea vil gi Mount og James seks års-kontrakter

Chelsea ønsker å beholde sine to unge juveler i lang tid fremover. 

Reece James og Mason Mount har ingen planer om å forlate klubben, men Chelsea vil uansett sikre seg langtidskontrakter med spillerne. 

Ifølge The Telegraph ønsker Chelsea å signere en seks års-kontrakt(!) med begge. 

Begge spillerne har i muntlige samtaler blitt fortalt at de kommer til å få gode tilbud. Begge avtalene ville inneholdt valg om å forlenge til et ytterliggere år. 

Chelsea vil også tilby en langtidskontrakt til Everton-spiller Anthony Gordon, skulle de bli enige med Everton om en overgangssum for den 21 år gamle angrepsspilleren. 

De har allerede fått et bud på 45 millioner pund avslått. Om de er villige til å gå høyere, gjenstår å se. Personlige betingelser med spilleren vil ikke være noe problem. 

Chelsea forbereder også et nytt bud på Leicesters midtstopper Wesley Fofana. De har allerede avslått et bud på hele 60 millioner pund. Chelsea skal være villige til å gå høyere. Leicester vil ha svimlende 80 millioner pund for 21-åringen fra Frankrike. 

Callum Hudson-Odoi sliter med å få spilletid og ønsker å gå ut på lån, etter det Telegraph erfarer. Hakim Ziyech og Christian Pulisic er andre som ser etter muligheter for å forlate klubben. 

Et annet potensielt problem for Chelsea er midtbanen, der N'Golo Kante de siste årene har vært ekstremt skadeutsatt, som man fikk nok et bevis på mot Tottenham. 

Chelsea kjøper neppe en ny midtbanespiller, men 31 år gamle Kante er inne i sitt siste år av Chelsea-kontrakten. I vinter venter VM-spill i Qatar, før det er tilbake til Chelsea igjen. 

Da er spørsmålet hvor mye man kan forvente av midtbanejuvelen etter hvert som han når 32, 33 og 34 år, med denne spesielle VM-sesongen som en av de tøffeste han vil ha gått gjennom fysisk. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.