– Det skal ikke mye til å slå oss nå. Jeg liker det ikke.

Det sier Thomas Tuchel etter tapet mot Southampton. 


Foto: Sky Sports

– Vi sliter med fokuset vårt. Det er ikke nok å spille tjue gode minutter. Det samme skjedde mot Leeds. Én ting går mot oss, så sliter vi med å finne svar. 

Slik innledet Tuchel intervjuet etter et fryktelig skuffende tap mot Southampton, der Chelsea var langt under pari. 

– Jeg hater å tape og vi har allerede to tap denne sesongen. Det skal ikke mye til å slå oss. Det er dette jeg ikke liker. Vi er ydmyke nok til å forstå at vi kan tapte fotballkamper - spesielt bortekamper, men måten det skjer på er noe vi må forstå så fort som mulig og endre. 

Det som var en mørk dag for Chelsea ble ikke bedre av at Ruben Loftus-Cheek pådro seg en skade og måtte ut i pausen. Det er i en posisjon Chelsea har store skadeproblemer for øyeblikket.

– Ja, det var en hamstringskade, så nok en midtbanespiller er ute. Anbefalingen for Kovacic var 20 minutter og han måtte spille 45. Det er situasjonen. Jeg forstår heller ikke hvordan vi har endt opp i denne situasjonen med alle skadene, men sånn er det og vi må finne løsninger. 

På spørsmål om hva som var planen til Tuchel for neste kamp sa tyskeren: 

– Å forstå denne kampen. Jeg har ingen plan akkurat nå. Jeg må forstå hva som skjedde her i dag og hva laget trenger. Det er ingen plan nå, men vi kommer til å ha en plan på lørdag. Slik som det er nå har vi for mange personlige feil og manglende konsentrasjon til å vinne fotballkamper. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.