VINN SIGNERT DRAKT - MELD DEG INN I CSN FØR SERIESTART

Frank Lampard bygger et stjernelag og Chelsea skal kjempe om trofeer. Da må supporterklubben også vise seg frem. HUSK Å FORNY MEDLEMSKAPET ELLER BLI MEDLEM FØR SESONGSTART! I tillegg til de utallige fordelene du får kan du vinne premie!


Illustrasjonsbilde. 

Slik melder du deg inn

Kort:
For å bli medlem kan du enten logge inn på Min Side om du allerede har en bruker (vært registrert tidligere sesonger for eksempel) eller så kan du registrere deg. Når du er inne på din bruker på Min side trykker du på "BLI MEDLEM FOR 20/21" eller "FORNY FOR 20/21". Hva som står kommer an på om du har vært medlem før. 

Vipps:
Betaler du via Vipps MÅ du ha medlemsnummer. Da skriver du medlemsnummeret sammen med Vipps-betalingen din. Vippser du UTEN medlemsnummer vil dette bli sett på som en gave. Vi har ingen mulighet for å spore opp eier av tlfnummer.
Hvordan få medlemsnummer? Du kan registrere deg på Min Side. Du vil da få utdelt et medlemsnummer. Du skriver medlemsnummeret ditt sammen med Vipps-betalingen din til CSN's nummer 190512.

PS: Hvis du betaler med Vipps kan det ta noen dager før du blir registrert som medlem, da vi må ta i mot disse betalingene manuelt. Betaler du med kort går det automatisk og du blir registrert med engang. 

Hvorfor bli medlem?

Bli medlem av CSN for 2020/21-sesongen og VINN PREMIE! Vi trekker ut en betalende medlem til å vinne en pakke med Chelsea-effekter. Du kan også vinne en signert drakt!

Det er mange som har tegnet medlemskap i Chelsea Supporters Norway allerede denne sesongen, men vårt mål er at ALLE Chelsea-supportere i Norge skal være med i fellesskapet. Vi ligger litt bak skjemaet etter vi lå veldig godt an i begynnelsen av sommeren, så vi håper alle som var med sist fornyer og selvsagt at dere som aldri har vært medlem også blir med.

Vi vet at det fortsatt er veldig mange Chelsea-supportere der ute som ikke er medlem, men med våre billettordninger, hotellavtaler, egne butikker, potensielle TV-fordeler, rabatter i andre butikker og eksklusive konkurranser tror vi at dette kan bli en rekordsesong. 

Vi har en egen Fantasy-liga for medlemmer med premie og vi har en egen Facebook-gruppe for medlemmer der det denne sesongen vil komme EKSKLUSIVT innhold, som kun du som medlem får se. 

Du får en rekke medlemsfordeler. Blant annet rabatt hos fotballbutikk.no, rabatt på vår egen klubbshop, hotellavtale i London, samarbeid med reiseselskap og vår populære billettordning, hvis du også er medlem i True Blue.

Du kan også være med i våre eksklusive konkurranser med flotte premier. Vi har delt ut turer til Stamford Bridge, drakter, abonnement på TV2 Sumo og Viaplay og mye, mye mer. 

Vi sender ut fire supporterblad (Chelsea Chat) i løpet av en sesong, der våre dyktige skribenter gjør intervjuer med norske fans, spillere, andre involverte i klubben og TV-eksperter, samt dype og interessante artikler om alt som foregår i klubben fra akademiet til førstelaget og Chelsea Ladies.  

I den første utgaven av sesongen får du også medlemspakke. OBS! Gjelder kun som hovedmedlem. Digitalmedlem for bladet digitalt, men ikke medlemspakke. 

Åja, du trenger flere grunner!? Du kan bidra til at TV2 velger Chelsea når de velger ut TV-kamper ved å bli medlem(!). Du er også med på å støtte arbeidet vi gjør på chelsea.no og holder innholdet på nettsiden gratis, der mange andre supporterklubber operer med betalingsmur. 

Vi er en av supporterklubbene med best pris på medlemskap og du får medlemskap for et år fra 200,-. 

  Medlemskapstype Hovedmedlemskap Digitalmedlemskap
  Kjøpe billetter via CSN*
  Medlemskort*
  Medlemsblad i postkassen   
  Medlemsblad digitalutgave
  Medlemspakke*  
  Delta på CSN-arrangementer
  Delta på julebord
  Delta i eksklusive konkurranser
  Tilgang til eksklusiv hotellavtale i London*
  Kjøpe billetter via Ving og Reiseshop
  Pris 250,- 200,-


Les mer om alle fordelene du får som CSN-medlem HER.

Velkommen til oss! 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.