ÅPENT: Nå kan du fornye/kjøpe medlemskap for 20/21

Nå er medlemskap for 2020/21 åpent for kjøp eller fornying. 

Allerede nå kan du bli medlem av CSN for 2020/21-sesongen. Det var flotte medlemstall for supporterklubben i 2019/20-sesongen, men vi vet at potensialet er mye større! 

Som medlem kan du være en del av vår billettordning og kjøpe billetter til kamper, få medlemsblad flere ganger i løpet av sesongen, medlemspakke, delta på våre arrangement og ikke minst våre eksklusive konkurranser med svært gode premier. I tillegg får du tilgang på avtaler vi har med reiseselskap og hotell. 

En ting vi har merket oss er også at TV2 velger ut TV-kampene basert på medlemstallene i de forskjellige supporterklubbene. Vil du at Chelsea-kamper skal prioriteres mer enn de gjør nå, er den beste måten du kan gjøre det på å bli medlem i supporterklubben. Mer om det her!

Det er 1500 hovedmedlemskap tilgjengelig. I fjor ble 1400 solgt ut allerede før jul! 

Om du ikke skulle ha behov for medlemspakke eller medlemsblad i posten kan du bli digitalmedlem, der du kan lese medlemsbladet på internett. Dette medlemskapet koster bare 200,- i året. Det eneste du går glipp av er medlemspakken og den fysiske utgaven av medlemsbladet. Alle andre fordeler får du!

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.