Valg av ny styreleder: Dette er kandidat Mats Årthun

Chelsea Supporters Norway skal ha ny styreleder. Vi presenterer kandidatene fra mandag-torsdag. 

Navn: Mats Årthun
Alder: 46
Bosted: Vøyenenga, Bærum
Sivilstand: Ugift

– Hvorfor stiller du til valg som styreleder?  

–  Jeg stiller til valg som styreleder i CSN for å bidra til ett mer samlet CSN, både nasjonalt og lokalt. Mener CSN har et uforløst potensial som vi bør utnytte for å sikre flere medlemmer til supporterklubben. Planen bør være 3500 medlemmer i løpet av de neste to årene som en målsetning. For å nå målsettingen må vi ha en god plan.

– Hvilke tanker gjør du deg om ledervervet? 

– Ledervervet i CSN er den største og mest utfordrende lederjobben i supporterunionen, vi er en av toppklubbene i England og Europa, pt. Champions of Europe. Dessverre står ikke medlemstallet i samme stil. Ledervervet er en tittel, men vi skal arbeide sammen. Det er ikke bare lederen som skaper resultater, men hele CSN-teamet.

– Hva blir den viktigste jobben din som styreleder? 

– Utvikle og styrke «True Blue» fellesskapet nasjonalt og lokalt. Finne behovene blant norske Chelsea medlemmer og ha gode ambassadører i supporterklubben, Oppmuntre til ansvar og videreføre de gode tingene, som fungerer godt i CSN i dag. Styrke samarbeidet med CFC og området rundt Stamford Bridge. Vi skal nå ut til flere Chelsea fans både på herre- og damesiden. CSN skal være den foretrukne partneren til Chelsea. Vi må bli mer synlige internt og eksternt. 

– I hvilken retning ønsker du å ta CSN? 

– Vi er få medlemmer, men sammen kan vi bli sterkere. Vi skal bygge på prinsippene som CSN styret har utarbeidet samt våge å stake ut en ny kurs eller justere retningen. Ha en tydelig strategi om å gjøre CSN til en markant supporterklubb fremover – sammen er vi TRUE BLUE CSN. Det vil være opp og nedturer - etter vår Champions League bragd i vår, ligger alt til rette for å få på plass flere medlemmer. Vi har alle en felles visjon og håp om Chelsea FC er best, dette skal vi også være i Norge. Chelsea er passion (på godt og vondt) og CSN står sammen i opp- og nedturer. Vi kan bli mer åpne og transparente – vi skal være en inkluderende supporterklubb, et trygt og godt sted å være for oss med blått hjerte – TRUE BLUE CSN. Vi skal være interessante og den foretrukne kanalen/klubben til både voksne og yngre fans i Norge. Uansett hvordan det går – mitt hjerte er «BLÅTT». 

Er det noe annet du ønsker å fortelle velgerne i CSN? 

– Jeg har utrolig «passion» for Chelsea og mener jeg kan være med å utvikle samt legge til rette for flere medlemmer til CSN. Jeg har tidligere vært styremedlem i CSN, var da billettansvarlig for billettordningen mellom CSN og Chelsea FC, en utrolig læring og mestring. Jentene våre har vært maskotter på Chelsea kamp – en fantastisk opplevelse for jentene og ikke minst se hvordan de taklet å gå ut med Chelsea stjernene foran et fullsatt Stamford Bridge. For en opplevelse og minner – ikke minst en stolt pappa se sine prinsesser entre matta. Chelsea-pakka mi er fortsatt full av forventninger, passion, samhold, følelser (glede og sinne), omsorg og hvordan nå neste mål. Det viktigste for meg er at vi er sammen om å forbedre CSN og beholde det gode engasjementet som blant Chelsea fansen i Norge. Når vi forventer at spillerne blør for Chelseadrakta – ja, da skal vi ha samme forventning om å gjøre det selv. Det er det vi sammen skaper fremover og hva vi sammen kan utrette som supporterklubb som er interessant – det er mange muligheter for å bli en større enhet for CSN Norge. Ønsker at alle «Blå» skal kunne bli med på CSN-laget - Er du blå er du True Blue. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.