Norske Simen (27) med ny rockelåt dedikert til Chelsea: – Håper folk kan bruke den til å bli kampklare

Chelsea-supporter og artist Simen Oxholm har gitt ut den Mötorhead-inspirerte sangen "The Pride of London". 

– Da jeg var yngre var drømmen å bli fotballproff og spille ved siden av Frank Lampard på Stamford Bridge, men etter flere år med satsing på høyere nivåer, ble det musikk og gitar som vant kampen om tiden. Det førte også til bachelorgrad i musikkproduksjon og låtskriving. I dag jobber jeg som musikklærer og underviser blant annet i disse fagene. 

Det sier Simen Oxholm, som har gitt ut rockesangen "The Pride of London". Du finner den på blant annet YouTube (se nedenfor) og Spotify. Den ligger på de fleste streaming-tjenestene ellers. 

– Jeg ble inspirert av Motörhead, som lagde en låt for WWE-stjerna Triple H. Denne rockelåten ble spilt da han gikk ut på scenen, og jeg tenker Chelsea fortjener det samme. Fotball er så mye mer enn bare elleve spillere på banen. Vi er et lag, og deler både seier, tap, oppturer og nedturer. Dette er en låt hvor vi alle er med. Den handler om oss - Chelsea! 

Oxholm håper det kan bli en låt for Chelsea-supporter over hele Norge, og kanskje verden, til å bli klar for kamper. Det største målet vil være å få spilt den på Stamford Bridge før kamp. Han er allerede i kontakt med klubben om dette. 

– Jeg kommer i alle fall til å spille denne sangen før, under og etter kamp, sier han. 

– Chelsea-ropene i bakgrunnen på sangen er faktisk fra Stamford Bridge. Jeg ville lage sangen slik at supportere kan bli med å rope. 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.