Knut Einar Mjåvatn er CSN sin nye styreleder

Det digitale årsmøtet ønsket Knut Einar Mjåvatn velkommen som ny styreleder, og takket Øystein Vinje for den enorme jobben han har gjort for CSN.

Øystein Vinje er ferdig som styreleder etter over tjue år i rollen, og på årsmøtet lørdag 7. august ble Knut Einar Mjåvatn satt inn som ny styreleder for CSN. Mangeårig bidragsyter Bjørn Lindahl ga seg også. 

– Tusen takk for godt samarbeid i mange år. Det har vært fantastisk fint å jobbe med dere begge. Jeg synes dere fortjener all ros og honnør for jobben dere har lagt ned. CSN hadde ikke vært der de er i dag uten den jobben dere har gjort. Det er en stor oppgave som venter Knut Einar, men jeg full tiltro til at min felles sørlending takler dette greit. Vi gleder oss til nye utfordringer og mål, sa Preben Granseth Olsen, som representerte tankene de fleste medlemmene nok har etter lørdagens møte. 

Knut Einar Mjåvatn var overveldet etter å ha blitt utnevnt som ny styreleder. 

– Jeg må bare beklage hvis jeg føler meg veldig stolt her, men det gjør jeg. Det betyr mye for meg å få den her tilliten. CSN er en viktig del av livet mitt, rett og slett. Det er med stor ydmykhet jeg har påtatt meg dette ansvaret. Jeg ønsker virkelig å bidra ti lat andre for oppleve det felleskapet CSN kan bidra til. Jeg har mye å lære, men jeg vet med det styret jeg har rundt meg så er det veldig mye kompetanse, som gjør at vi skal bli et veldig bra team. Vi har en fin fremtid i møte, sa en rørt Mjåvatn etter han ble valgt som ny styreleder. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.