Endelig julebord igjen!

Chelsea Supporters Norway kan invitere til julebord igjen! Her er dato og sted.

 

Norge har åpnet opp og Chelsea Supporters Norway har gleden av å invitere til et etterlengtet julebord i Oslo 20. november!

Stedet hvor begivenhetene finner sted er The Scotsman i Karl Johan, en kort spasertur fra jernbanetorget. Lite visste vi i mars 2020 at kamper, fellesturer, og julebord måtte vike i halvannet år, og det er på høy tid at vi Chelsea-fans i Norge kan samles for hyggelig samvær, god mat, og fotballkamp.

Endelig kan vi møte gamle og nye kjente til festlig lag! Chelsea reiser til King Power Stadium for å nedkjempe Leicester. Etter å ha tapt FA Cup-finalen mot dem forrige sesong bør revansjelysten være stor. Vi gleder oss og håper å se deg på julebord!

Du kan melde deg på via Min Side. Logg deg inn og klikk på CSN Arrangementer helt til høyre over navnet ditt. Her ligger Julebord i Oslo 2021. Klikk på detaljer og meld deg på. Frist for påmelding er 31. oktober! 

Program for dagen:

12:30 Festlokale (3.etg) på The Scotsman åpner

13:30 Kamp 

16:00 Juletallerken

21:00 The Scotsman åpner for offentligheten 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.