Hvordan registrere Chelsea FC Membership-nummer (tidligere True Blue)

 

Det engelske medlemskapet i Chelsea FC ble tidligere kalt True Blue, men heter nå kun Chelsea FC Membership. For å registrere Chelsea FC Membership trykker man på «Rediger» ved siden av «Mine opplysninger».

 

Bla så ned til bunnen og trykk «Endre».

Her vil det komme opp et vindu som heter «Endre medlemskapsinfo» og en rute ved navn «Chelsea FC Membership». Her legger man inn sitt engelske medlemskapsnummer og trykker Lagre.

Har du ikke Chelsea FC Membership eller ikke vet hva det er? Chelsea FC Membership er det engelske medlemskapet i Chelsea FC og er separat fra medlemskapet i CSN (Chelsea Supporters Norway). Man trenger ikke det engelske medlemskapet for å være medlem i Norge, men man trenger det dersom man ønsker å bestille kampbilletter gjennom CSN. CSN er også avhengig av å ha minimum 70 medlemmer med medlemskap i både England og Norge for å opprettholde statusen som Platinum supporterklubb. (https://www.chelseafc.com/en/memberships)

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.