Det Daglige VM-Alternativet: Siste dag

 

Det Daglige VM-Alternativet: Siste dag

For å hjelpe deg gjennomføre en stille protest mot Fotball-VM i Qatar kommer vi i CSN til å tilby deg et daglig alternativ. 

 

"Hvorfor reagerer dere nå?"

Slik har noen av reaksjonene vært på diskusjonene rundt boikott av Qatar-VM og på disse daglige alternativene. Spørsmålet er ikke grunnløst, for som vi kan lese i Thore Haugstads NRK-sak Med VM som vaskemiddel har VM nærmest alltid vært skittent. Mesterskapet var kjøpt og betalt - det var ikke første gang. Vertsanasjonen har menneskeliv på samvittigheten - heller ikke for første gang. Så hvorfor reagerer man nå? For ganske mange er det nok rett og slett at man har fått nok og først nå er blitt klar over det det bakenforliggende. Det at man ikke har reagert tidligere bør uansett ikke være en grunn til å ikke gjøre det nå. Det er kun det som ligger foran oss vi kan gjøre noe med, og om enn så naivt så er håpet at verdens fotballsupportere sier sin mening og at verdens fotballorganisasjoner lytter uten at penger og korrupsjon endrer utfallet. Med Infantino som FIFA-president er det heller tvilsomt, men det er verdt å forsøke.

Som vi har sagt hele veien så er det helt opp til deg selv om du velger å se VM og finalen er intet unntak. Og siden det er finalen kommer vi ikke til å tilby et alternativ da det ville neppe vært utslagsgivende for hva du velger å gjøre uansett. Vi kommer heller med en oppfordring. Vi oppfordrer til at du som fotballsupporter lar din stemme bli hørt og at du sier fra når sport misbrukes på det groveste. Om du gjør det via sosiale medier, boikott, støtte til Amnesty, eller lignende er ikke det viktigste, det viktigste er at du bruker stemmen din. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.