CSN avholder årsmøte 10. august 2023

 

Årets årsmøte i Chelsea Supporters Norway settes til 10. august 2023 18:00.

Årsmøtet vil avholdes på Peppes Pizza Stortingsgata  (Stortingsgata 4, 0158 Oslo), men vil også streames digitalt.

Avstemming vil også foregå digitalt og stemmeperioden er fra 28. juli - 8. august 2023. Betalende medlemmer for 22/23-sesongen kan avgi stemme. Frist for å melde inn forslag er 27. juli og meldes inn til styret eller til valgkomité som videreformidler til styret. (Valgkomité: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,  leder: lederDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) Informasjon vedrørende avstemming og gjennomføring kommer. 

 

Rettelse: 

Grunnet tekniske utfordringer, vil det ikke bli heldigitalt årsmøte i år. Plattformen vi har benyttet stenges og vi har ikke klart å finne ny løsning på kort varsel.
 
Vi avvikler årsmøtet hybrid den 10. august, med mulighet for både fysisk og digital deltakelse og stemmegivning.
 
Mer info om digital deltakelse og link sendes ut til betalende medlemmer før årsmøtet.

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.