Tuchel har bedt de nye Chelsea-eierne om å beholde Cech og Granovskaia

I en forespørsel til den gruppen som ender opp som Chelsea-eiere, har Thomas Tuchel bedt dem om å beholde Marina Granovskaia og Petr Cech i ledelsen. 


Foto: Reuters

En utfordrende sommer med mye arbeid venter for Chelsea. Et nytt eierskap skal stiftes, spillere skal selges og kjøpes, kontrakter og lånespillere skal vurderes og et rot som følge av sanksjoner må ryddes opp i. 

Thomas Tuchel har i en bønn til de nye eierne, uansett hvem det blir, spurt om at Petr Cech og Marina Granovskaia forblir en del av ledelsen i klubben. Det melder The Telegraph

Det er viktig for tyskeren at strukturen rundt han blir den samme. En struktur han har vært svært fornøyd med. På pressekonferansen onsdag forsikret han om at han fortsatt er motivert for å fortsette som Chelsea-sjef. 

– Fra pre-season neste sesong gir vi alt vi har og jeg kommer til å være fullt involvert med hele hjertet mitt, sa Tuchel. 

Men han har nevnt overgangsmarkedet som en utfordring. Normalt kunne Chelsea ha startet samtaler med spillere om deres situasjoner, men det er ikke en mulighet under sanksjonene. 

– Vi kan fortsatt ha diskusjoner internt, men vi kan ikke gjøre noe. Den situasjonen er ikke ideell. Vi får holde oss positive og prøve å snu ulempen til en fordel i sommer, sier 48-åringen. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.