Frustrerende tap borte mot Liverpool

Nicolas Jackson hit the outside of the post during the first half

Chelsea slått 2-1 borte mot Liverpool. En kamp som kunne gått begge veier gikk ikke til vår fordel denne gangen.

Palmer historisk da Chelsea slo Brighton

Palmer is the first player to score four goals in the first half of a Premier League game

Chelsea vant 4-2 da Brighton kom til Stamford Bridge. Cole Palmer scoret fire mål i den første omgangen, og ble den første til å gjøre dette i Premier League sin historie.

Fulltreffer borte mot West Ham

Chelsea players enjoyed their afternoon in East London

Med en 0-3 seier tok Chelsea tre nye poeng borte med West Ham. Med denne seieren begynner det å minne om en god sesongstart.

Chelsea skuffet stort hjemme mot Crystal Palace

Chelsea players disappointed vs Crystal Palace

Etter en god første omgang der Chelsea ledet og hadde kontroll, ble den andre halvdelen en helt annen, og det endte 1-1 hjemme mot Crystal Palace.

Åtte mål da Chelsea tok sine tre første poeng

Madueke makes it 3-2

Etter en førsteomgang med mye frem og tilbake, tok Chelsea sitt angrepsspill full fyr etter pausen. Det endte 2-6 til Chelsea borte mot Wolverhampton.