Medlemstilbud

Medlemstilbud til CSN medlemmer 💙 - Se Premier League Viaplay Total hos Allente!

Blant markedets beste Premier League tilbud gjennom supporterklubben!

 

CSN har inngått samarbeidsavtale med Allente for sesongen 24/25.


Dette er blant markedets beste Premier League tilbud! 60% rabatt for å se alt av Premier League på Viaplay Total hos Allente kommende sesong!

 
Benytter du deg av tilbudet nedenfor, er du garantert å se Chelsea (og alle andre kamper) i Premier League og Conference League med Viaplay Total for bare kr. 300,- per måned (førpris kr. 749,-)
Det betyr at alle som har eller skaffer seg en grunnpakke fra Allente (fra kr. 399,-) i tillegg får nevnte Viaplay Total med alle deres rettigheter til kr. 300,- per måned. Dersom man også ønsker seg Max, SkyShowtime med flere, betaler en kr. 100,- ekstra!

Det viktigste:
- Vi har inngått samarbeidsavtale med Allente, som vår nye TV-partner. Vi har forhandler markedets beste pris for å se Premier League, eksklusivt fro deg som medlem.
- Alle «MEDLEMMER av Supporterklubben» som også er kunder hos Allente får nå 60% rabatt på Viaplay Total, som blant annet inneholder alt av Premier League, hos Allente (kr. 300,- per måned for Viaplay Total)
- Med Viaplay Total får du dermed sett minst 40 kamper i 2024/25 – 38 i Premier League og 2 i Conference League, ytterligere 6 dersom Chelsea FC kommer til gruppespillet! Forutsetter at Viaplay viser alle Chelsea-kampene.
- Dette gjelder eksisterende og nye medlemmer i Supporterklubben samt eksisterende og nye medlemmer hos Allente
- Kampanjen er gyldig gjennom hele sesongen, men mer å spare jo tidligere en kobler seg på
- Her er det penger å spare for våre medlemmer.

NB! For å benytte tilbudet må man enten være eksisterende kunde hos Allente eller tegne et abonnement med en av pakkene «Stream Basic» eller «Stream Flex 2»
Det er ingen bindingstid – verken på Viaplay Total-kampanjen eller kundeforholdet hos Allente!

Allente sier:
- Med Allente samler du de mest populære streamingtjenestene og TV-kanalene på ett sted og på faktura
- Fra 399,- per måned kan du altså se både «Forræder» på TV2, «Neste Sommer» på Maz og «Yellowstone» med SkyShowtime. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen, og så er du i gang!
- Vi er veldig glade for å få samarbeide med chelsea.no og det er derfor vi feirer med dette supertilbudet – alt av Premier League på Viaplay Total i tillegg til bare kr. 300,- per
måned ut sesongen (31. mai 2025)? Det er en god BLÅ-deal det!
- For bare kr. 699,- per måned får du altså underholdning til alle aldre og smaker, inkludert verdens beste fotball-liga- og du kan streame alt når og hvor du vil, enten det er hjemme i hagen eller på hytta. Vi sitter klare med Viaplay Total i godstolen neste søndag – gjør du det samme?
- Merk: Ordinærpris etter endt kampanjeperiode er kr. 1148,- per måned, men det er som nevnt over ingen bindingstid.

Påmelding skjer vi Min side på Chelsea.no og ytterligere NB! Vi venter på link fra Allente og påmelding skjer via "Min side" på Chelsea.no. Det er åpnet for påmelding 💙
 
 *Man må ha et aktivt abonnement hos Allente for å få tilbudet + en totalpris per måned!

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.