Fulltreffer borte mot West Ham

Med en 0-3 seier tok Chelsea tre nye poeng borte med West Ham. Med denne seieren begynner det å minne om en god sesongstart.

Chelsea players enjoyed their afternoon in East London

Chelsea strålte den første delen av kampen, og West ham var ikke i nærheten av å henge med. 0-2 etter 18 minutter sikret et godt utgangspunkt for resten av kampen.

En Nicolas Jackson som setter sjansene sine er en fantastisk fotballspiller, og det var han nå. Scorer to mål assistert av Sancho og Caicedo.

Spissen er også glimrende i det oppbyggende spillet, og det viser han før målet til Palmer som sikret Chelsea en god start på den andre omgangen. Vi kan definitivt like en spiss med flere målpoeng enn kamper spilt.

Chelsea hadde stort sett full kontroll på kampen hele veien, med unntak av en perioden før pausen da West ham presset på med med sine raske vinger, men det ble aldri noe mål for hjemmelaget.

Jeg synes også at denne kampen viser at systemet Enzo Maresca ønsker å spille begynner å vise seg. Det er noe som bygger på det Chelsea gjorde i fjor. Blant annet midtbanen med en invertert Cucurella fungerer veldig bra. Spesielt Caicedo leverer en helt strålende kamp både fremover og bakover på gresset.

Vi noterer også bredden Chelsea nå har i angrepet. Vi så hvor stort forskjell det var i tempo på de som ble byttet inn foran i banen vs de slitne forsvarerne til West ham. Noe som absolutt kan bli en faktor utover denne sesongen.