Chelsea skuffet stort hjemme mot Crystal Palace

Etter en god første omgang der Chelsea ledet og hadde kontroll, ble den andre halvdelen en helt annen, og det endte 1-1 hjemme mot Crystal Palace.

Chelsea players disappointed vs Crystal Palace

Chelsea var gode i første halvdel. Skaper noen gode muligheter, og leverer et glimrende mål signert av Nico Jackson. Vi så også at samarbeidet med de foran i banen kan bli meget bra denne sesongen.

En fortjent ledelse til pause, som kunne vært på mer enn ett mål.

Ikke rødt kort?

Det ble også delt ut noen gule kort denne kampen, og det er nesten utrolig at Will Hughes ikke står med to av dem. Hans gule kom etter kvarteret, og siden var han involvert i flere situasjoner der han feller Chelseaspillere på vei fremover.

Dette forsto deres trener, som rakk å bytte han ut før han ble vist det røde.

Dessverre er det den meget skuffende andreomgangen denne kampen vil bli husket som

Akkurat som første omgang mot Wolves henger Chelsea sin midtbane ofte på etterskudd når Palace har overganger eller spiller ut raskt. Som at de alltid har rom til å sette fart i midten av banen.

I deler av kampen, spesielt andreomgang trekker Caicedo eller Enzo ned på stopperplass og Fofana ut som back når de triller i bakerste ledd. Og det fungerer virkelig ikke. Det blir ingen å spille på i midten, og Gusto forsvinner helt. Er det for mange spillere som beveger seg ut av posisjon? Crystal Palace virket ikke å ha problemer med å forsvare seg mot dette på noen måte.

Når Chelsea først klarer å nærme seg et etablert angrep i andre omgangen, ser det ut som at Palace har en spiller mer på banen. Ingen av Chelseaspillerne er ledige, og er ikke i nærheten av å skape noe. Vondt å se på.

Chelsea våkner ikke opp før på overtiden hvor de kommer til noen gode muligheter. Jackson som kommer alene med keeper er den beste, men blir bare med nesten.