Åtte mål da Chelsea tok sine tre første poeng

Etter en førsteomgang med mye frem og tilbake, tok Chelsea sitt angrepsspill full fyr etter pausen. Det endte 2-6 til Chelsea borte mot Wolverhampton.

Madueke makes it 3-2

Chelsea hadde en perfekt start etter at Jackson omsatte en corner til mål i åpningsminuttene. De blå kunne hatt flere mål, men Wolves tar etter hvert over kampen.

Spesielt etter Wolves sin scoring så de plutselig farlig ut hele tiden.

Chelsea virket å hele tiden være etterskudd når Wolves bygger opp. Alltid Enzo eller Caicedo som jager etter istedenfor at noen møter wolves-spillerne på vei fremover.

Ekstremt viktig den scoringen til Palmer på slutten av den første omgangen. Et glimrende angrep som startet med et meget bra utspill fra Sanchez til Jackson som spiller gjennom Palmer. Han trenger bare ett spark på ballen for å sende den over en keeper som ble tatt på senga.

Den gleden varte ikke lenge, da Wolves og Strand Larsen slo tilbake igjen. Chelsea har generelt ikke sett bra nok ut i luftrommet foran egen boks. Alle ser på ball, og Wolves-spillere kan enkelt komme seg fri fra markeringen sin.

En helt annen kamp etter pausen

Andreomgangen begynner som den første. Denne gangen er det Madueke som står bak scoringen, etter å ha blitt spilt opp av Palmer. Han har til tider sett meget bra ut, og gitt Ait-Nouri godt med problemer.

Og det er nesten som man skulle tro man så det i reprise. For ti minutter etter får vi en veldig lik scoring der det er Palmer som spiller opp Madueke på samme plass, og noen minutter etter det skjer det igjen. Hattrick på Madueke, med alle målene assistert av Palmer.

For en selvtillit de blå møtte opp med etter pausen! Det gjelder også bakover i banen og de to på midten som virket å ha langt mer kontroll.

I det 80. minutt får vi en ny fantastisk scoring. Det er de nye portugiserne som presenterer seg. Neto blir spilt igjennom langs venstresiden, og spiller perfekt inn til Felix som banker den i mål. Klassekontring!