Palmer historisk da Chelsea slo Brighton

Chelsea vant 4-2 da Brighton kom til Stamford Bridge. Cole Palmer scoret fire mål i den første omgangen, og ble den første til å gjøre dette i Premier League sin historie.

Palmer is the first player to score four goals in the first half of a Premier League game

Etter en kjedelig start der Brighton tok ledelsen tenkte jeg at nå kommer vi til å lande på jorda igjen. Men så feil kan man ta. Chelsea stilte opp med helt fantastisk fotball når de blå først fikk kontroll over kampen.

Det er mye man kan ta tak i her. Sist ligakamp trakk jeg frem midtbanen med Cucurella. Det gjelder enda, og det fungerer bare bedre og bedre.

Denne kampen kan vi også trekke frem hvordan gode og presise pasninger bakfra starter angrepene og fører til store rom. Det er spesielt Colwill sine baller opp mot Enzo og Sancho som med en vending åpner opp hele Brighton. Det var på denne måten Chelsea fikk Palmer sin sjanse der han setter den i stolpen, og den har scorer, men er i offside.

Vi kan såklart ikke glemme Cole Palmer som scorer fire mål på 20 minutter. Den første til å score fire i første omgang i en Premier League-kamp.

Har vi gått fra å forvente skuffelse til å ha troa på ligagull?

Robert Sanchez skuffet

Selv om Chelsea spilte strålende fotball, må vi også nevne Sanchez sitt rusk.

Keeperen som har vært glimrende de siste kampen, leverte i denne kampen to brølere som begge førte til baklengs.