Frustrerende tap borte mot Liverpool

Chelsea slått 2-1 borte mot Liverpool. En kamp som kunne gått begge veier gikk ikke til vår fordel denne gangen.

Nicolas Jackson hit the outside of the post during the first half

 

Starter med at det er gledelig å se at Reece James er tilbake, og noe overraskende at han gikk rett inn i laget fra start etter mye skader. Kapteinen klarte seg greit i returen.

Chelsea åpnet bra, og var det beste laget frem til Liverpool og Salah fikk sin scoring på straffespark. Et straffespark som like gjerne kunne blitt gitt til Chelsea også da Trent feller Sancho innenfor 16-meteren.

Chelsea hadde en klar plan om å skape situasjoner 1v1 på kantene, og ha kontroll på midten. De kom seg ofte dit, men ikke lenger. 

Et problem Chelsea hadde, spesielt i første halvdel, var at Liverpool ofte fikk mye rom på overganger der Chelsea ikke klarte å avslutte angrep. Gusto sin inverterte midtbanerolle etterlot seg rom, og det fungerte ikke like bra defensivt som det har gjort når Cucurella har hatt samme rolle. 

Den andre omgangen startet akkurat slik Chelsea trengte. Jackson ble spilt igjennom, og gjør ingen feil foran mål. Blir først dømt offside, men omgjort av VAR. 

Den gleden ble kortvarig, da Salah slår et godt innlegg til Jones som helt umarkert kan sette ballen forbi Sanchez. Grusomt forsvarsspill.

Chelsea klarte likevel å kjøre kampen etter å ha havnet under igjen. Spesielt Neto som kom inn i pausen bidro med mye fart, og var en konstant trussel for Liverpool sin høyreback. 

Våre blå kommer nære på med flere gode muligheter på overtid, men det ender med tap på bortebane. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.