Skuffende start på sesongen da City tok poengene

Manchester City vant 0-2 da de kom på besøk på Stamford Bridge. 

Chelsea's players ahead of kick-off

 

Etter en start som ledet til at City tok ledelsen etter 18. minutter, kom Chelsea etter hvert godt inn i kampen, og viste tendenser til at her er det mye å bygge på. 

Det er også perioder hvor Chelsea er det beste laget, og kunne fått scoringer, men alt i alt ble de lyseblå for sterke.

Det gode spillet Chelsea hadde stoppet dessverre utover den andre omgangen. Manchester City roet ned spillet sitt, og Chelsea klarte ikke følge opp det høye presset. Byttene som ble gjort i 67. minutt gikk ikke til Chelsea sin fordel. Marc Guiu som kom inn for Jackson var helt usynlig. 

 

Noen positiver:

Noen positiver er at Chelsea virket mer farlige på vei fremover utover i den første omgangen, og begynnelsen av den andre. Jeg hadde mer troa på at nå kan det skje noe, i det etablerte spillet, enn hva jeg hadde i store deler av sist sesong. Det virker å være en plan de er enig om. 

Presset etter å få tak i ballen igjen etter å ha tapt den var bra, og Chelsea vinner ofte ballen på denne måten. Cucurella spesielt virker å ha mestret dette. 

Vi tar også med oss at de «nye» Nkunku og Lavia så friske ut.

At Lavia fikk være i sin posisjon førte også til at Caicedo falt ut av det, og ikke fant sin plass. Her får de en oppgave i å finne ut hvordan midtbanen skal se ut.

 

Rop på straffe

Det var mange rop på straffespark fra Chelsea. Flere situasjoner der Enzo ble felt innenfor 16-meteren. Det var også en hands på Kovacic, men ingen av disse hendelsene ble straffe.

 

Sesongstarten ender med tap, men det er mye som så lovende ut, og det er andre ting som må finnes ut av. De neste kampene er 2x Servette, Wolves, Crystal Palace og Bournemouth. Så her er det gode muligheter for mye poeng, samtidig som man får satt laget. 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.