Offisielt: Koulibaly er klar for Chelsea

Kalidou Koulibaly er Chelsea-spiller. 

Den 31 år gamle Napoli-spilleren sin overgang til Chelsea er nå fullført. Han har signert en fire års-kontrakt med klubben. Det er altså ikke en fem års-kontrakt, som tidligere rapportert, men et valg om å utvide kontrakten ett ekstra år. 

Overgangssummen skal være på rundt 33 millioner pund (400 millioner norske kroner). 

Chelsea har lenge hatt interesse for midtstopperen, men Napoli har krevd store summer for senegaleseren. Nå er han 31 år og har ett år igjen på kontrakten. Det betyr at Chelsea kunne få spilleren til en overkommelig pris. 

Det er den første midtstopperen Chelsea signerer etter at de mistet Antonio Rüdiger og Andreas Christensen henholdsvis til Real Madrid og Barcelona. En erstatning for sistnevnte er i planene. 

De to helt klart mest aktuelle er Manchester Citys Nathan Ake og Paris Saint Germains Presnel Kimpembe. Begge er født i 1995 (27 og 26 år gamle p.d.d.). 

Skulle Chelsea få til en avtale for begge disse spillerne, betyr det at stortalentet Levi Colwill (19) kan forlate klubben permanent. Mange ville sett Colwill i a-lagstroppen neste sesong. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.