Tuchel om Lukaku, Sterling, Koulibaly og resten av overgangsvinduet


Foto: Sky Sports

Thomas Tuchel ga torsdag et intervju om tingenes tilstand i Chelsea. Han har gått en stund uten mediaintervju, og kunne dele sine tanker om flere ting da engelske medier endelig fikk tyskeren i tale igjen. 

Om N'Golo Kante og Loftus-Cheek, som ikke kunne reise til USA, siden de ikke er vaksinert. 

– Det hadde vært mye bedre om de var her. Kan vi tvinge dem til å vaksinere seg? Nei. Det virker som det er en avgjørelse som hører til livene våre nå, men det er deres rett til å ikke gjøre det. Det hjelper ikke oss som lag og ikke dem som profesjonelle fotballspillere, men jeg nekter å peke fingeren på dem og klandre dem. Det er ikke sånn vi snakker sammen her i Chelsea. 

Om Romelu Lukaku kommer til å spille for Chelsea igjen 

– Han er på utlån, så det er jo en sjanse for det. Jeg vet ikke om det er veldig sannsynlig, men det er ikke opp til meg å gi et svar på det. Vi bestemte sammen med eierne at vi lar ham gå. Han ville gå og han hadde muligheten. Vi hentet Raheem Sterling som gir oss mer fleksibilitet og flere valg fremme. 

Om Raheem Sterling

– Vi gjorde vårt beste for å få den overgangen til å skje. Det var den første prioriteten. Vi er veldig glad for at han er her. Det er en stor forsterkning, og akkurat det vi så etter med tanke på alder, erfaring og spillestil. Det er en perfekt match. En stor opptur for oss siden vi har vært sanksjonerte og ikke kunne gjøre noe. Han er vår første signering etter det. 

Om Kalidou Koulibaly 

– Jeg vil ikke kommentere det, men må kanskje gjøre det i morgen eller om to dager. 

Om det er plass til flere angrepsspillere nå 

– Jeg kan ikke si at vi ikke henter flere, men det er ikke noe vi prioriterer. Det vi prioriterer nå er forsvarsspillere, så får vi se hva som er mulig etter det. 

Om Chelsea fortsatt skal konkurrere i toppen 

– Liverpool og Manchester City er to topplag med topptrenere. Tottenham var veldig aktive tidlig i overgangsmarkedet, og har kanskje den beste troppen de noensinne har hatt. Manchester United er aldri beskjedne med rekrutteringen, og Arsenal har hatt noen store signeringer. Vi må holde nivået oppe for å være konkurransedyktige. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.