FA vurderer å straffe Tuchel for dommerkommentarer etter kampen mot Spurs

Det engelske fotballforbundet (FA) skal undersøke Tuchels kommentarer etter kampen og tyskeren kan sannsynligvis vente seg en ytterliggere straff enn den han allerede har fått. 


Foto: Sky Sports

Det røde kortet Chelsea-manager Thomas Tuchel fikk betyr sannsynligvis at han ikke får være på sidelinjen mot Leeds neste kamp, men nå kan han sannsynligvis vente seg ytterliggere straff. 

Det engelske fotballforbundet (FA) undersøker kommentarene hans om dommer Anthony Taylor etter kampen. 

Da tyskeren ble spurt om Chelsea-supporternes frustrasjon med dommeren sa han: 

– Det gjelder ikke bare fansen. Hele garderoben - hver eneste person, synes det. Spillerne forstår hva som skjer når de er på banen og de vet om det. 

Er spillerne bekymret når de ser at denne dommeren skal dømme, ble det spurt om. 

– Ja, selvsagt, svarte Tuchel. 

På spørsmål om at han var enig med fansen at Taylor ikke burde dømme Chelsea-kamper, sa han: 

– Det hadde kanskje vært bedre, men vi har VAR også for å hjelpe ham til å ta de riktige avgjørelsene. Siden når er det lov å rive en spiller ned etter håret? Når ble det sånn at det ikke er frispark og rødt kort? Hvis han ikke ser det, klandrer jeg ham ikke - jeg så det ikke! Men vi har VAR, som skal sjekke dette. Det hadde ikke en gang noe å gjøre med dommeren i dette tilfelle. Hvis han går glipp av noe, er jo det hele grunnen til at vi har folk som skal sjekke om en avgjørende feil har blitt gjort. 

En reporter tok så opp at dommerne har fått ordre om å la spillet flyte så mye som mulig. 

– Vi har fortsatt regler og jeg er overrasket over at Harry Kane sitt frispark i oppbyggingen før det siste målet er verdt å blåse på da, for ingen av spillerne forventet at dommeren skulle blåse. Plutselig var det et frispark. 

– Da Reece James hadde en taktisk felling var det gult kort. Hvor mange sånne hadde Højbjerg i dag? Fjerdedommer sa til meg de skulle gå tilbake til situasjonen siden de ga fordel av ballen. Gikk han tilbake til det? Nei, det gjorde han ikke. Bentancur fire-fem taktiske fellinger og fikk ikke gult. Det er et klart frispark til Havertz på det første målet deres. Det er enorme misforståelser av situasjoner. Jeg er helt for å la spillet flyte og slippe situasjoner, men gjør det for begge lag og ikke sånn som dette. Det er sånn det var i dag og det kommer ikke til å gå bort. Jeg vet ikke om jeg vil bli straffet for det jeg sier nå. 

Like før pressekonferansen var over nevnte en journalist at han sannsynligvis måtte stå over kampen mot Leeds. 

– Bra. Jeg kan ikke trene laget mitt neste kamp, men dommeren kan dømme neste kamp. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.