Flere spillere på vei ut

Chelseas nye manager Mauricio Pochettino har allerede begynt med slanking av stallen. Flere Chelsea-spillere er på vei vekk. 

Chelseas nye manager er allerede i gang med sitt virke. Et av kravene til Pochettino var at det skal ryddes opp i stallen før pre-season. Det kan se ut som argentineren allerede er i gang med dette prosjektet. 

I Madrid kunne de melde om at Joao Felix ikke blir værende i London. Årsaken til dette er at Pochettino ikke ønsker å beholde ham. Denis Zakaria er også på vei tilbake til Juventus, meldes det fra flere hold.

Ruben Loftus-Cheek ligger an til å bli det første salget under Pochettinos ledelse. Den engelske midtbanespilleren var en av Chelseas største talenter, men skadene har hindret han fra å få en forrykende Chelsea-karriere. Nå ser det ut til at han ender opp sammen med Fikayo Tomori og Olivier Giroud i AC Milan. 

Flere spillere er også på vei vekk. På ryktebørsen finner vi blant annet Callum Hudson-Odoi, Mateo Kovacic og Christian Pulisic. Det blir spennende å se hvem som forlater Chelsea i løpet av juni. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.