Fabregas antyder at Potter ble sparket for tidlig

Den tidligere Chelsea-spilleren mener Graham Potter ble sparket for tidlig, men at han har troen på Chelseas nye manager Mauricio Pochettino.

FOTO: Sky Sports

Magiske Cesc Fabregas håper Chelsea kommer tilbake til sitt sanne jeg etter en sesong med kaos. I et intervju i The Athletic åpner spanjolen opp. Fabregas mener Graham Potter ble sparket for tidlig: - Jeg forstår at de store klubbene i dag får panikk ganske fort, forteller spanjolen. - Chelsea lå på 8. plass, sparket manageren og havnet enda lenger ned. Et panikkbytte gjør deg ikke alltid bedre, sier Fabregas.

Fabregas forteller videre at noen ganger hjelper det å bytte trener, andre ganger ikke. Han poengterer også at han ser ikke helt poenget med å gi Graham Potter en femårs-kontrakt dersom de ikke hadde tro på ham. - Hvem vet? Kanskje Potter hadde gjort det mye bedre neste sesong.

Fabregas hadde også litt å si om Mauricio Pochettino: - Jeg synes han virker som en veldig fornuftig mann, veldig rolig, som gir mye selvtillit til de yngre spillerene og har en god struktur og et godt team han har tillit til.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.