Caicedo klar for Chelsea – her er siste nytt fra overgangsvinduet

Mandag ble det det endelig klart at den ecuadorianske midtbanespilleren Moises Caicedo skal spille for Chelsea.

KLAR FOR CHELSEA. FOTO: Bildet er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

 

Etter mye frem og tilbake endte Caicedo (21) som kommer fra Brighton, opp i Chelsea. En av sommerens største overgangssager er endelig over, og den gikk de blå, og Caicedo selv sin vei. Det skal være snakk om en overgangssum på 115 millioner pund. Det er ny overgangsrekord for en engelsk klubb.

Det så en liten stund ut som at det kunne gå Liverpool sin vei, etter at de fikk et bud akseptert, men det ble raskt klart at han kun ønsket seg Chelsea.

Til Chelsea FC sine nettsider sa Caicedo følgende etter at han var blitt presentert:

- Jeg er så glad for å slutte meg til Chelsea. Jeg er spent på å være her i en så stor klubb, og jeg trengte ikke tenke meg om to ganger når Chelsea ringte. Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg kan ikke vente med å komme i gang.

Boehly og co er ikke ferdig å handle

Sist uke ble det meldt at Leedsspiller Tyler Adams var så godt som klar for Chelsea, men det skjer neppe. Det ser nå ut til at Romeo Lavia kommer fra Southampton. Belgieren som også har vært sterkt ryktet til Liverpool har også Chelsea som sin ønskede destinasjon.

Overgangsguruen Fabrizio Romano melder tirsdag ettermiddag at det kun er detaljer som gjenstår før Lavia blir Chelseaspiller. Vi kan vente oss at han blir å se i blått om kort tid.

Og Chelsea ser ikke ut til å gi seg der. Romano melder også at Chelsea har aktivert utkjøpsklausulen til Michael Olise som spiller for Crystal Palace. Her skal det være snakk om 35 millioner pund. Franske Olise har allerede sa ja til de blå.

Kepa og Casadei går på lån

Mandag ble det bekreftet at Chelseakeeper Kepa Arrizabalaga (28) går på lån til Real Madrid denne sesongen. Det har vært både oppturer og nedturer for spanjolen som kom til Chelsea i 2018.

Ifølge den spanske avisen Marca, legger ikke Kepa skjul på at han håper det blir mer enn bare et lån i Real Madrid, da han svarte at han håper han blir der etter lånet etter spørsmål under presentasjonen sin i Madrid.

Den italienske midtbanespilleren Cesare Casedei bekreftes klar for Leicester denne sesongen. Italieneren som imponerte under treningskampene i sommer blir å se i Championship fremover.

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.