Ny leder på plass!

Mats Årthun er ny styreleder i Chelsea Supporters Norway. Bli bedre kjent med ham her. 

NY STYRELEDER: Mats Årthun er valgt som ny styreleder for Chelsea Supporters Norway

48-åringen Mats Årthun har lang fartstid i Chelsea Supporters Norway(CSN), og har hatt styreverv i supporterklubben tidligere.  Han kommer fra Hundvåg i Stavanger, men har siden 2001 bodd i Sandvika. Mats var ansvarlig for opprettelsen av bilettordningen mellom Chelsea og CSN for noen år tilbake. Han er også aktiv med fotball og representerer ofte Chelsea på supportercupen.

Årthun har vært Chelsea-supporter siden starten av 80-tallet, og det har vært mange opp- og nedturer. 48-åringens første kamp var en kald januardag i 1994. Motstanderen Barnet ble beseiret 4-0 og Chelsea tok seg dermed videre i FA-Cupen. 

En kamp Årthun husker spesielt godt er Cesc Fabregas sin siste kamp i Chelsea-trøya. Mot Nottingham i januar 2019 fikk jentene hans være maskot på selveste Stamford Bridge. Årthun var også på plass i serieåpningen mot Liverpool.

MASKOTER: Jentene til Mats Årthun fikk også den ære av å være maskoter på Stamford Bridge i 2019. FOTO: PRIVAT

Den nyvalgte lederen legger også inn en hilsen til Chelseas norske supportere: Først og fremst så vil jeg rette en stor takk til Knut Einar som har ledet supporterklubben gjennom turbulente Chelsea-sesonger. Jeg er takknemlig for tilliten og gleder meg til en spennende periode.

Jeg vil også oppfordre dere til å melde dere inn i supporterklubben. Da har vi i større grad mulighet til å påvirke og vi blir mer synlige utad. 

Ikke medlem, følg linken:  https://app.rubic.no/Account/Signup?organizationID=18002#/form/profile

Ønsker du å bidra med din kunnskap? Ta gjerne kontakt, vi har bruk for flere på laget. Med ønske om en god og blå sesong!

Mvh
Mats

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.