Siste nytt før Luton Town

Fredag klokken 21 kommer Luton Town på besøk på Stamford Bridge, for første gang i en Premier league-kamp.

Mykhailo Mudryk og Moisés Caicedo i aksjon på trening denne uken. FOTO: Bilde hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

 

Etter to kamper står Chelsea med kun ett poeng etter uavgjort resultat mot Liverpool og et skuffende tap mot West Ham sist helg. Det betyr at seier hjemme mot Luton er avgjørende for at sesongstarten ikke skal være helt i grus.

Etter West Ham-kampen sa en skuffet Pochettino følgende:

- Prestasjonen var ikke dårlig, men vi føler oss veldig skuffet fordi resultatet er ikke det vi så ute på banen. Men vi må akseptere at slik er fotballen i Premier League. Vi må forbedre oss på mange områder.

 

Siste nytt

Siden kampen mot West Ham har vi fått bekreftet at Carney Chukwuemeka (19) har hatt en operasjon, og blir ute en stund. Unggutten som scoret mot West Ham.

Lewis Hall har gått på lån til Newcastle, med opsjon på kjøp.

Benoit Badiashile og Armando Broja er tilbake i trening med laget, men vi har ikke sett noen treningsbilder av nysigneringen Romeo Lavia enda.

 

Luton Town

Luton startet Premier League-sesongen med et 4-1 tap borte mot Brighton. Der var det den engelske angriperen Carlton Morris som scoret målet for den nyopprykkede klubben.

Sist sesong kom de på 3.plass i Championship, og rykket opp til Premier League via playoff.

Luton har hentet mange nye spiller i sommerens overgangsvindu. Blant dem finner vi tidligere Chelsea-spiller Ross Barkley som kom gratis fra franske Nice. De har også hentet spillere som Ryan Giles fra Wolves, og Tahith Chong fra Birmingham.

 

Klokken 14 i dag (torsdag) holder Pochettino en pressekonferanse før kampen. Den kan du se i Chelsea FC sin app.

 

 

 

 

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.