Sterling herjet da Chelsea tok sin første seier for sesongen

Det ble en god start på helgen for Chelseafansen etter 3-0-seier hjemme mot Luton Town, fredag kveld.

 

 

Tre fortjente poeng og en viktig seier for Chelsea som nå står med fire poeng på de tre første kampene.

Chelsea skapte mange gode sjanser, og klarte å hindre kveldens motstander i å skape det helt store. Vi fikk også se flere av gutta levere gode kamper man kan bygge videre på.

Det var en kamp der Chelsea styrte hele kampen, med Luton som kom glimtvis med. Etter en tidlig scoring, ble det etter hvert noe nervøst da Chelsea jobbet på for å «drepe» kampen med ny scoring. Vi måtte være tålmodige frem til det 68. minutt der Sterling dukket opp igjen. Det kom raskt etter ny scoring fra Jackson like etter. Deretter kunne Chelsea kontrollere kampen inn.

Chelsea vant også denne kampen stort på ballbesittelse. Der hadde de kongeblå 70%.

Sterling i fyr og flamme

Raheem Sterling, som har hatt en noe opp- og ned karriere i Chelsea, har vist de to første kampene denne sesongen at dette kanskje kan bli hans sesong. Og i dag viste han virkelig hva han kan by på. En glimrende scoring ved 1-0. Han ender kampen som banens beste, med to mål og én målgivende.

Det siste målet ble scoret av Nicolas Jackson. En fortjent scoring for spissen som vi håper han kan bygge selvtillit på, og fortsette å levere i blått.

Malo Gusto noterte seg for to målgivende pasninger. Viktig med bidrag fra høyresiden i fraværet av Reece James.

 

Et noe humoristisk innlegg fra kveldens kaptein, Ben Chilwell på Instagram etter at han valgte å spille en pasning der han skulle skyte. 

 

Neste Chelsea-kamp er onsdag i Carabao Cupen mot AFC Wimbledon. Neste i Premier League er mot Nottingham Forrest neste lørdag.

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.