Tap hjemme mot Nottingham Forest: - Vi burde ha scoret

Chelsea tapte lørdag hjemme mot Nottingham Forest, og har med det kun fire poeng på fire kamper.

FOTO hentet fra Chelsea FC sine nettsider

 

I en kamp der Chelsea dominerte store deler av kampen ender det med tap. Igjen så vi det vi har sett flere ganger før. Chelsea slet med å skape de store sjansene, og når de store sjansene er der, blir ikke ballen satt i mål.

Den største sjansen av de alle kom fra Nicolas Jackson mot slutten av kampen, men han satt ballen over målet fra nært hold.

Det var de samme 11 som startet mot Luton, som startet kampen. På benken derimot var det nye navn. Nysigneringene Deivid Washington og Cole Palmer satt der. Palmer som kom inn i det 61. minutt fikk vist seg frem, uten at det ble noe resultat.

- Vi var ikke kliniske nok

Det sa en noe oppgitt Mauricio Pochettino etter kampen. Han viser til at det var flere positiver i kampen, men var skuffet over sjansesløseriet ved avslutningene. Han var også skuffet over den ene feilen som kostet Chelsea poengene.

- I dag dominerer vi kampen. vi skaper sjanser, men vi er ikke kliniske nok. Vi skulle ha scoret, og det trenger vi for å vinne, så har vi en eneste feil som gjør at vi slipper inn mål, sa han, og fortsatte:

- Jeg er skuffet, men ikke frustrert, fordi i denne prosessen trenger man litt flaks i slike situasjoner. Jeg vil ikke ta noe ære vekk fra Forest, fordi de viste hvordan de skulle spille i dag.

 

Ifølge The xG Philosophy på Twitter hadde Chelsea 2.2 forventede mål uten å score.

 

- Vi mangler hensynsløshet og ro

Chelseas visekaptein Ben Chilwell hadde også noen ord å dele etter kampen. Han mener de ikke var hensynsløse nok foran mål. Og at det var nøkkelen til at det ble null poeng.

- Det var et veldig frustrerende resultat og alle er veldig skuffet i garderoben. Hvis du ser på statistikken, dominerte vi kampen. Men den viktigste statistikken er mål, sa en skuffet Ben Chilwell etter kampen.

I kampen hadde Chelsea 21 sjanser på mål.

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.