Nytt skuffende resultat for Chelsea: - Vi har 15 spillere ute med skade i dag

Det ble 0-0 borte mot Bournemouth denne søndagen. Chelsea står nå med kun fem poeng i Premier League.

FOTO: Chelsea FC

 

Et nytt skuffende resultat fører til at Chelsea er hele 10 poeng bak serieleder Manchester City, etter bare fem runder. Noe de fremmøtte i bortesvingen viste tydelig misnøye med da laget ble pepet på etter kampen.

Pochettino fortalte at Chelsea nå har hele 15 skadede spillere, nå som Madueke, Caicedo og Cucurella, også mistet kampen.

De ekstreme skadeproblemene førte til at Chelsea stilte med mange unggutter, og to keepere på benken. Den eneste utespilleren over 21 år, som Chelsea hadde på benken var Ben Chilwell.

 

- Skal jeg gråte og klage? Nei.

Det sa Pochettino etter kampen da han snakket om skadeproblemene, og fortsatte:

- Jeg må akseptere denne utfordringen, og fortsette å være positiv. Vi gjør mye bra. Likevel er forventningen til Chelsea at vi alltid skal vinne. Vi skaper noe vi an tro på. Det er unge spillere som trenger å føle hva det betyr å være Chelsea-spiller, og hva det betyr å spille i Premier League, sa Chelsea.treneren etter kampen.

Pochettino forteller også at han forstår frustrasjonen til fansen.

 

Hadde mulighetene til å score det avgjørende målet

Chelsea hadde flere gode muligheter til å score mål, men det lille manglet. Sterling var nærmest da hans skudd gitt i metallet og ned på streken. Centimetere unna mål.

Det var en kamp der begge lag kunne fått sin scoring.

Robert Sanchez ble kåret til banens beste av Chelsea-fansen. Han leverte en fin kamp, etter noen gode redninger som hindret baklengs.

 

Neste kamp er hjemme mot Aston Villa på søndag 24. september. En kamp som må vinnes for at Chelsea ikke skal falle fullstendig ut av det i Premier League.

 

 

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.