Endelig fikk Mudryk målet sitt – Fulham 0-2 Chelsea

Etterlengtet ligaseier da Chelsea slo Fulham på bortebane denne mandagskvelden.

Et smil som gjør godt for alle med blått hjerte å se. FOTO: Chelsea FC sine nettsider

 

For Chelsea var dette en meget viktig seier etter flere skuffende resultater på rad i ligaen. Da smakte det godt å slå nærmeste nabo Fulham.

Det var et friskt og motivert Chelsea fra start. Viljen var på plass, og i dag var også målene det.

Det første målet kom etter 17 minutter da Mykhailo Mudryk endelig fikk sin første scoring i kongeblått. Målet kom etter innlegg fra Levi Colwill. En scoring man kunne se at virkelig betydde mye for han, men også de andre på laget.

Den andre scoring kom bare to minutter senere da Fulham sin midtstopper Tim Ream blir presset til å gjøre en feil, og sender ballen rett i Armando Broja som er noe heldig da han styrer den inn i mål.

Broja som endelig er tilbake etter langt skadeopphold fikk sjansen fra start da Nicolas Jackson er ute med for mange gule kort. Den sjansen tok han vare på.

- Det var en utrolig følelse. Jeg har vært ute så lenge, og det er godt å være tilbake. Jeg er så glad for laget som vinner denne kampen, sa Broja etter kampen.

 

- Vi fikk det vi fortjente

Det sa Pochettino etter kampen, og fortsatte:

- I den første omgangen var vi mye bedre enn Fulham. I den andre kontrollerte vi. Jeg er så glad fordi spillerne trengte denne seieren, og det samme med fansen. Vi har nå to seiere på under en uke. Vi trengte smaken av seier, sa argentineren etter kamp.

 

Evighetsmaskinen Gallagher

Utover i andreomgangen tok Fulham mer og mer over presset. Da er det viktig med spillere som Conor Gallagher som aldri stopper å presse. Kveldens kaptein ble kåret til banens beste.

- Det føles godt. Seiere gir selvtillit, og vi har vunnet de to siste, så forhåpentligvis kan vi bygge på dette videre, sa han selv til Sky Sports etter kampen.

 

Flere måtte ut med skader

Mudryk kom ikke ut etter pausen, da han ble byttet ut med Ian Maatsen.

- Han kjente noe i fremsiden av låret. Han følte seg ikke komfortabel med å fortsette. Vi håper det ikke er noe stort problem, og at han er klar til lørdagen, sa Pochettino.

På slutten av kampen så vi en haltende Moises Caicedo forlate banen.

- Forhåpentligvis er det ikke noe alvorlig. Han var sliten, så vi får se, sa Pochettino om Caicedo.

Det kunne også se ut som at Broja måtte av med skade, men etter kamp kunne han fortelle at det ikke er noen skade, og at det var planlagt at han ikke skulle spille 90 minutter.

 

Neste kamp spilles på lørdag. Den er borte mot Burnley. Kampen spilles klokken 16.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.