Poengdeling og for en dramatikk det ble da Manchester City kom på besøk

Det endte til slutt 4-4 i kampen mellom Chelsea og Manchester City. Les reaksjoner etter kampen her.

Bilder i denne saken er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

 

Igjen.. Hvor skal man starte?

Den andre kampen på rad med stor, stor dramatikk gjennom hele kampen. Enda en kamp i fyr og flamme, hvor begge lag er offensive, og går for seier. Må ha vært fantastisk for de nøytrale. Nervøst, spennende og moro for oss.

Vi kunne se et Chelsealag som jobber hardt, og trøkker til i duellene. Spillerne vil vinne kampene, og så ut til å ha troen på det. Selv om man havner under, fortsetter man å gi alt. Akkurat sånn det skal være.

Men det var Manchester City som tok føringen etter en straffescoring av Erling Braut Haaland. En kontroversiell straffe som ble gitt av VAR da de mente Cucurella rev ned nordmannen innenfor 16-meteren. Det de ikke virker å få med seg er at Haaland rev i Cucurella først. Igjen kommer VAR og dommer Taylor i fokuset.

Det tok ikke lang tid før Chelsea slo tilbake. Thiago Silva stanget inn utligningen på en corner slått av Gallagher. Alltid gøy å få scoring fra Silva som virkelig viser hva det betyr for han.

Underkanten av ti minutter etter går Chelsea opp i ledelsen etter en dårlig berøring av City sin forsvarer Gvardiol. Reece James får slått et innlegg langs bakken, der Sterling får satt den inn i det åpne målet. Sterling som får scoringen sin mot gamleklubben.

Raheem Sterling spilte en meget god kamp. Setter Kyle Walker til tider på store prøver. En energisk ving mot sin gamle klubb. Sånn vil vi se han hver uke. Fortjent kåret til banens beste spiller.

Manchester City får sitt andre og tredje mål på hver sin side av pausen. Noe som gjorde at Chelsea lå under igjen.

I det 67. minutt sender Conor Gallagher av et langskudd. Der må Ederson gi retur. På returen er det Nicolas Jackson som er først, og setter inn sin scoring for kvelden. Jackson sin sjette scoring i Premier League denne sesongen.

Like før slutten av ordinær tid får City sin fjerde scoring da Rodri sitt skudd går via Thiago Silva, og inn i eget mål. Ekstremt uheldig for Brasilianeren og Chelsea.

På overtid får Chelsea straffe. Broja blir taklet av Ruben Dias innenfor 16, og det var igjen tid for Cole Palmer å ta på seg ansvaret, denne gangen mot klubben han forlot i sommer. Den satt han trygt. 4-4, og det blir også sluttresultatet.

Palmer var også meget nære en scoring tidligere i kampen, da han driblet seg gjennom forsvaret og kom seg frem til målet. Det ble dessverre ingen god avslutning for engelskmannen.

En annen som var nære scoring var Malo Gusto. Franskmannen som kom inn for Reece James ble spilt fri innenfor 16-meteren, men skuddet gikk godt over mål med venstrefoten. Dette kunne sendt Chelsea opp i en 4-3 ledelse.

En ekstremt spennende, og nervepirrende kamp. En kamp der Chelsea er både dyktige, og noe uheldige. Rodri sin scoring som går via Silva, og skulle Haaland fått straffespark? Uansett meget fortjent at Chelsea får med seg poeng mot ligalederen.

 

Dette sa Pochettino etter kampen:

- Jeg er stolt. Spillerne fortjener ros fordi det de leverte i kveld var fantastisk. Vi møtte et lag som etter min mening er det beste laget i verden. Det er veldig mye med denne kampen som gjør meg veldig stolt, fortalte Poch til Chelsea FC sine nettsider etter kampen.

- Vi viste mentalitet og karakter, og viste at vi har det som skal til for å dominere og score mål mot et lag som Manchester City.

- Som jeg sa på mandag, er dette kanskje starten på å bygge selvtilliten og troen på den måten vi vil ha det.

 

En liten stund til neste Chelsea-kamp nå ettersom landslagspausen venter. 25. november spilles neste kamp. Da reiser Chelsea nordover for å hente med seg en seier fra Newcastle.

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.