Chelsea med tredje seier på rad i Premier League da Fulham kom på besøk

Chelsea gikk seirende ut av duellen mot nærmeste nabo Fulham. Etter 1-0 resultatet har Chelsea (i skrivende stund) klatret til 8.plass.

Bilder i denne saken er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

Spillere som har vært ute lenge med skade var tilbake på benken, der kunne vi se både Carney Chukwuemeka og Ben Chilwell. De to engelskmennene som kun har spilt to og seks kamper denne sesongen. Begge fikk innhopp.

En meget tam førsteomgang som manglet store sjanser. Virket som at det ikke var nok interesse, fra alle i laget, til å skape sjanser.

Det var likevel noen tendenser til godt spill som kunne blitt noe, men det siste manglet. Fulham forsvarte seg godt i disse periodene

På overtid av omgangen får vi endelig noe action. Der spiller Cole Palmer en fantastisk pasning gjennom forsvaret til Fulham. Der finner han Sterling som blir felt, og dommer Taylor dømmer straffe.

Straffen blir satt av iskalde Palmer som nok en gang er sikker fra 11 meter.

Andreomgang

Chelsea så bedre ut i begynnelsen av den andre omgangen. Mye mer fart i spillet, høyere intensitet, og mer vilje i spillet. Kommer også til større muligheter. Spesielt høyresiden til Chelsea så bra ut fremover i banen.

Conor Gallagher så også friskere ut etter pausen, da han ikke helt så ut til å finne seg til rette i den første halvdelen av kampen. Og det er nettopp han som er nærmest en scoring nummer to, etter et skudd i stolpen.

Men det blir ingen flere mål, og det ender 1-0 til Chelsea.

Dette sa Pochettino etter kampen:

- Jeg mener at vi startet den andre omgangen veldig bra. Vi spilte veldig god fotball i 30 minutter, og burde klart å score det andre målet for å drepe kampen, sa han, og fortsatte:

- Men når du ikke scorer det andre målet, og kampen er åpen, vil det alltid være muligheter for å slippe inn må på ting som frispark og hjørnespark.

- Jeg tror kamper som dette hjelper oss å vokse, og bygge selvtillit.

Neste kamp

Det er en liten stund til neste ligakamp nå. Den spilles 31. januar borte mot Liverpool.

Førstkommende tirsdag møter Chelsea, Middlesbrough på Stamford Bridge i det viktige returoppgjøret av semi-finalen til Carabao Cup.