Chelsea enkelt videre til finalen etter et sterkt returoppgjør

Det var et overlegent Chelsealag som tok imot Middlesbrough i returoppgjøret av semi-finalen i Carabao Cup. 6-1 endte det på Stamford Bridge denne tirsdagskvelden. (6-2 sammenlagt)

Alle bilder i denne saken er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

Chelsea stilte sterkt fra start, og presset på for en scoring fra start.

Chelsea var ivrig på å spille ballen gjennom i bakrom, og det var ofte Ben Chilwell som er tilbake fra start som gikk på løpene.

Det var også nevnte Chilwell som fikk den første gode muligheten, da han ble spilt gjennom i midten. Headingen hans gikk utenfor i det han blir klinket ned av motstander sin keeper. Skulle kanskje vært straffe?

Chilwell som det var flott å se tilbake i laget. Han gir laget mer i det offensive spillet, spesielt når man møter et lag som er fornøyd om det blir en kamp uten scoringer.

Like etter kommer scoringen. Og endelig tar Sterling riktig valg foran mål, da Broja sto godt plassert. Med en Broja litt ute av balanse ender med et selvmål av Jonathan Howson. Og med det var lagene likte langt.

Etter glimrende spill på høyresiden kommer Disasi seg til dødlinjen, og får slått inn 45 grader. Han finner Broja som igjen ikke får et rent treff, men det gjør ikke noe når Enzo Fernandez kommer bak han og smeller ballen i mål! 2-0 til Chelsea etter halvtimen (2-1 sammenlagt).

Et helt annet Chelsea vi fikk fra start denne kampen enn sist oppgjør. Et angrepspill på et helt annet nivå. Viljen har større, og alvoret var forstått.

Chelsea vil ha flere mål, og etter 35 minutter spilt er Disasi igjen stor. Er aggressiv da han snapper opp ballen, og da setter Chelsea fart. Spiller opp Sterling, som spiller tilbake til Disasi foran mål. Avslutningen til franskmannen er god, og da var det tre. Imponerende kamp fra franskmannen som spilte høyreback for anledningen.

Like etter det igjen går det galt for Middlesbrough. De følger ikke med under eget oppbyggendespill. Det utnytter Cole Palmer som stjeler ballen, og kommer plutselig alene med keeper. Der er han sikker.

4-0 til pause. Et fortjent resultat da Chelsea har sett meget bra ut. Uten at man skal overreagere helt etter en god omgang mot et lag i divisjon under, så er det en semi-finale. Og det kan virke som at Chelsea har brukt den lille pausen fra kamper godt. 45 gode minutter for en med blått hjerte.

Andreomgang

Den andre omgangen gikk noe roligere for seg, men Chelsea skapte noen muligheter som kunne blitt til mål. Disasi var en av de som kom nærmest, men han bommet på ballen etter en god pasning gjennom foran mål.

Middlesbrough fortsatte å spille seg ut bakfra med risiko, noe Chelsea straffet dem for gjennom hele kampen. De få gangene de kom seg gjennom ble det ikke mer enn bare nesten.

Med drøye kvarteret igjen setter Palmer Chelsea sitt femte. Det skjer etter at Gallagher drar seg fri mot dødlinjen, og finner en åpen Palmer som bredsider kula i mål.

Like etter kommer Madueke seg til en god mulighet, som han setter i mål! Det skjer etter at Chelsea igjen straffer Middlesbrough for deres slurv i det oppbyggende spillet.

Det er ingen tvil om at det er Chelsea som traff best på taktikken i denne kampen. Og det har gått brutalt utover Middlesbrough som ikke har vært i nærheten.

Middlesbrough får likevel en trøstescoring da Morgan Rodgers finner veien til det lengste hjørnet av Chelsea sitt mål.

Flere av de unge fikk spilletid

Det var gøy å se at Alfie Gilchrist igjen fikk spilletid. Det gjorde også Carney Chukwuemeka, som kom inn for de siste 20 minuttene. Det ble også noen minutter for unggutten Leo Castledine. Den 19 år gamle midtbanespilleren kom inn for Sterling på slutten av kampen.

Det blir finale på Chelsea. Der vil vi se enten Fulham eller Liverpool på den andre siden av banehalvdelen. Hvem det blir finner vi ut av i morgen (onsdag).