Nytt tap da Wolverhampton kom på besøk

En ny skuffende kamp for Chelsea som taper 2-4 hjemme mot Wolverhampton. Chelsea har nå to tap på rad, og falt utenfor topp 10 på tabellen.

Bilder i denne saken er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

Etter kampen mot Liverpool var det viktig å slå tilbake sterkt da Wolverhampton kom på besøk. Chelsea åpnet likevel kampen med noen slurvete involveringer de første minuttene av kampen.

Noen merkbare endringer i lagoppstilling er at den franske duoen Nkunku og Malo Gusto var tilbake fra start.

Nkunku som fikk en mulighet etter fire minutter, men det ble bare med nesten.

Ben Chilwell og Raheem Sterling fikk fornyet tillit. Jeg ga begge fortjent kritikk etter sist kamp, men at de, og kanskje spesielt Chilwell finner god form, er viktig for Chelsea.

Like før 20 minutter inn i kampen spiller Caicedo en glimrende pasning gjennom forsvaret til Wolves, den når frem til Palmer som med sin høyrefot setter sin 10 scoring i Premier League denne sesongen.

Det ble kortvarig glede, da Wolves slår tilbake bare to minutter etter. Chelsea er uheldig da avslutningen går via Thiago Silva, og triller inn i mål.

Like før pause tok Wolves ledelsen 1-2 etter en ny avslutning som går via en Chelseaspiller. Uheldig, men et godt angrep av bortelaget. Selvmål av Disasi.

Chelsea under til pause. Det var ikke den responsen man hadde håp om etter kampen mot Liverpool. Det virker som at det mangler noe hele tiden. Alltid noe som ikke sitter. Slurvete, nervøst og det som skal til for å skape store sjanser har vært fraværende.

Andre omgang:

Chelsea åpnet bedre i andreomgang, og tok kontroll om kampen de første 10 minuttene. Spesielt Sterling hadde noen gode initiativ, men det ble bare med nesten.

Men det er Wolves som øker ledelsen istedenfor at Chelsea utligner. Neto løper fra Silva, og spiller inn 45 grader til Cunha som banker ballen i mål.

Etter målet går luften ut av ballongen. Og det er Wolves som styrer spillet. Fra Chelsea sin side virker det ikke som at det er en plan.

Ny scoring til Wolverhampton etter 82 minutter. Cunha på straffe.

Like etter tenner Thiago Silva et lite håp da han styrer en corner inn i mål. Godt slått av Mudryk som noterer seg for en målgivende.

Til tross for noen gode muligheter fra begge lag på overtid, blir det ikke flere mål. Wolverhampton vinner 2-4 på Stamford Bridge.

Ny stor skuffelse fra Chelsea som nå befinner seg utenfor topp 10 på tabellen. Helt utrolig at vi er der. Her er det noe som må skje.