- En av de beste kampene denne sesongen

Chelsea tilbake med seier da Aston Villa ble slått 1-3 i FA-cupen. Nå venter Leeds i neste runde.

Dette bilde er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

 

Plutselig et helt annet Chelsea. Chelsea leverte en kamp på det nivået vi har savnet. Ved slutten av kampen kunne man se på spillerne at dette betydde noe, i tillegg til at det virket som en lettelse.

Etter at Chelsea kom godt igang kunne man se at selvtilliten vokste. Det var en større trygghet, og vilje til å vinne kampen.
 
De to første scoringene kommer etter gode angrep der flere er involvert. Også fint å se at Jackson kommer tilbake med en scoring. Det er viktig for han. Jackson som forøvrig så fantastisk ut i førsteomgang.
 
Gallagher hadde også en glimrende kamp. Gikk alltid inn i dueller 100%. I tillegg mye bra detaljer, og pasninger. Og man skal ikke glemme scoringen. Etter kampen sa han følgende:
 
- Etter de siste kampene, tror jeg alle var bestemt på å ha en god en i dag. Og det var det, og ikke minst var det en seier.
 
- Vi var veldig sultne, og det trenger vi hver kamp. Man kunne se det på oss allerede før kampen, sa 24-åringen til Chelsea FC sine reporter.
 
Den siste scoring kom på frispark fra Enzo Fernandez. Og for et frisparkmål han leverer. Skrur ballen rundt og over muren, og limer den helt oppi hjørnet. Perle! Enzo ble kåret til banens beste spiller.
 
 
- Beste kampen denne sesongen
 
Etter kampen var Pochettino fornøyd med lagets innsats, og mente at det viser hva laget kan få til hvis man går inn mot hver kamp med den samme innstillingen og friheten.
 
- Jeg tror det var en av de beste kampene vi har spilt denne sesongen. Vi spilte veldig bra, mot et godt lag.
 
Jeg er veldig fornøyd. Først og fremst fordi spillerne var fantastiske. De spilte veldig bra, de var frie, og likte kampen. Noe som er viktig, fordi fotballen skal være en fornøyelse, sa Argentineren etter kampen til Chelsea FC sine reporter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.