Ett skuffende poeng borte mot Brentford

Skuffende poengdeling borte mot London-nabo Brentford. Det betyr at Chelsea igjen er utenfor topp 10 på tabellen.

GettyImages 2053190670

Bilde er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

 

Chelsea startet kampen med en formasjonsendring. Tre midtstoppere fra start, så det kunne minne om en formasjon der man var tre eller fem bak. En type formasjon vi vet Chelsea har hatt suksess med tidligere.

Etter halvtimen får Chelsea en stor mulighet da Jackson runder keeper, men litt ute av balanse blir avslutningen med venstrefoten for svak, og blir reddet av Brentfords forsvarer. 

Det tok heldigvis ikke lang tid før han fikk en ny mulighet. Denne gangen stanget han ballen i mål, etter et glimrende innlegg fra Malo Gusto.

Like etter pause slo Brentford tilbake. En høy ball blir spilt inn i Chelsea sin 16-meter. De blå forsvarerne virker ikke å ha helt oversikt, og det ender med utligning. 

Etter 70 minutter spilt var kampen snudd, og Brentfords Wissa prøver seg på et brassespark. Han får et klokkerent treff og sender den i mål.

Meget skuffende hvordan Chelsea ikke klarer å svare på baklengsmålene. Chelsea får ikke en eneste avslutning på mål før det 82. minutt.

Men kanskje det ga motivasjon, for etter det får Chelsea sin andre scoring. Det er Palmer som legger inn fra venstresiden, på enden av det innlegget kommer en sterk Disasi med et hodestøt, og får sendt den i målet.

Chelsea presset på for en scoring til, men det ender 2-2 borte mot Brentford.

 

Pochettino fikk ikke gaven han ønsket seg

Chelseas trener Pochettino som fyller 52 i dag fikk ikke tre poeng i bursdagsgave. Dette sa han etter kampen:

- VI hadde full kontroll i førsteomgang. Vi skapte mange gode muligheter, og jeg syns vi spilte bra. Det er klart at vi ikke startet den andre noe bra, og lot dem ta ledelsen. Vi slipper til noen innlegg og det var tøft fordi det var veldig åpent. 

- Vi må forsvare oss bedre, spesielt på en plass som er så vanskelig å besøke. Vi har hatt noen tøffe tre kamper på så få dager, og jeg mener innsatsen var stor. 

- Det var tungt å holde energien oppe i den andre omgangen, og jeg tror det var nøkkelen til kampen. 

 

 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.