Tre viktige poeng da Chelsea slo tilbake

\En viktig seier hjemme mot Newcastle da Chelsea viste hva som bor i dem i den andre omgangen. 

Bilde er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

 

Chelsea fikk en glimrende start på kampen da Malo Gusto sitt innlegg ble klarert ut til Cole Palmer. Han sender av et skudd som Nico Jackson får en styring på, og den går i mål. Den starten Chelsea trengte på kampen etter noen skuffende resultater i det siste.

Etter dette ble det en omgang uten de store mulighetene til noen av lagene. Det var før Newcastle litt ut av ingenting slo tilbake.

Rotete spill på egen banehalvdel for Chelsea, ender opp med at Isak får ballen utenfor 16-meteren. Med en glimrende avslutning sender han den rundt Petrovic, og inn i mål.

Jackson og Chelsea slår raskt tilbake, men scoring blir ikke stående grunnet en offside. Men fint å se at Chelsea sin spiss virker å ha stilt inn skuddfoten.

En omgang der Chelsea egentlig leverer godkjent, men slipper inn et mål etter rot man skal unngå. Det store presset for en andre scoring kom heller aldri på for fullt.

 

Sterk start på andre halvdel

I det andreomgangen kom i gang var det en del mer fart over Chelsea. Kom til noen gode muligheter, og gikk inn for å ta tilbake ledelsen. Noe som ble møtt av fortjent applaus fra hjemmesupporterne.

Kjørte for mål endte også opp med en fortjent scoring. Enzo spiller ballen inn til Palmer som finner nok rom til å sende den i målet. Chelseas beste mann!

Like etter fikk Chelsea en ny stor mulighet. Sterling kommer alene igjennom, men under press. Og det blir bare nesten da Dan Burn redder ballen på strek. 

På dette tidspunktet spilte Chelsea glimrende fotball, og kjørte over Newcastle ute på banen.

Newcastle kom mer inn i kampen, men Chelsea setter sitt tredje med 15 minutter igjen av kampen! Jackson som har levert en flott kamp kommer seg fri nedover venstresiden. Hans pasning til Gallagher ender opp hos Mudryk, som kommer seg igjennom forsvaret, rundt keeper og ballen i mål.

Like før slutt slår Newcastle tilbake igjen. Ny scoring som kommer litt ut av ingenting. Cucurella satser alt på å snappe en ball på vei gjennom for bortelaget. Den bommer han på, og gir Jacob Murphy en mulighet han tar vare på med litt av en avslutning.

Det ble ingen flere mål, og det ender med en fortjent seier til de blå.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.