Chelsea strålte da Everton ble knust på Stamford Bridge

Chelsea vant 6 - 0 da Everton tok turen til Stamford bridge denne mandagskvelden. Chelsea er nå tre poeng bak sjetteplassen, med en kamp mindre spilt.

Cole Palmer celebration vs Everton 2

Dette bilde er hentet fra Chelsea FC sine nettsider. 

 

Ikke overraskende var det Cole Palmer som sto frem å ble den store stjernen. Han satt fire baller i målet. Hattricket var sikret allerede etter 29 minutter. Engelskmannen strålte, og står nå med 20 scoring denne sesongen, og er likt på med Haaland om å bli toppscorer.

Det var åpenbart at Everton-spillerne ikke var fornøyd, og frustrasjonen deres endte med mye stygge taklinger og gule kort.

Mange som hadde en god kamp, vil trekke frem midtbane-duoen. Caicedo som i noen av de siste kampene har hatt noen svake øyeblikk, fikk vist frem mye i dag, også fremover i banen. Virket å ha en større selvtillit både med og uten ball. Hans kollega Gallagher hadde også en solid kamp litt lenger ned i banen enn vanlig. Også en klokkeklar leder, spesielt da han igjen bryter inn ved straffesituasjonen.

GettyImages 2148747035

Uakseptabel oppførsel før straffesparket 

Det bringer oss videre til en ting i Chelsea som er helt utrolig at er et problem, er at ikke alle er enig i hvem som skal ta straffer.

Sjokkerende at det ender opp med store diskusjoner og at spillere må holdes fra hverandre fordi de vil ta straffen selv. Jackson som leverte en god kamp, nekter å godta at det er Palmer som skal ta straffen. Madueke som har blandet seg i denne praten tidligere i sesongen gjør det også nå igjen. Her må Pochettino sette foten ned for en gang for alle.

Med en kamp og et resultat som dette må vi runde av positivt, og da trekker vi såkalte frem Alfie Glichrist som på overtid fikk sin Chelseascoring. Det betydde mye for han, og det betyr mye for oss å se spillere vise slike følelser for klubben. 

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.