Chelsea ydmyket borte mot Arsenal

Få ting er verre å se enn det vi fikk det i kampen mot Arsenal denne tirsdagen. 5-0 tap, i tillegg til at to av dem kom fra en jublende Kai Havertz. 

Gallagher blocked the first shot but could do nothing about the follow-up

Dette bilde er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

 

Fra start av kampen, og store deler av den første omgangen ble Chelsea overkjørt av et Arsenal som var langt mer aggressive, raske og trygge med ball. Helt åpenbart at savnet etter Palmer og Gusto var stort.

De tok en fortjent ledelse da Rice og Trossard møtte et ryggende Chelsea-forsvar. Sistnevnte sin avslutning går under bena på Petrovic som må gjøre det mye bedre. Noe han riktignok gjorde, og hadde flere gode redninger i løpet av kampen til tross for mange baklengs. 

Chelsea slet med å bygge opp spill, og det var ofte én mot én situasjoner som sto bak det de blå skapte. Det så hele tiden ut som at de bak i banen hadde dårlig tid med å sette i gang noe. 

Spesielt Badiashile leverer en forferdelig kamp med ballen i bena. Hvor mange ganger spilte han ikke bort ballen den første halvtimen?

Den andre omgangen ble på ingen måte noe bedre. Og Arsenal med Martin Ødegaard sine pasninger er dessverre et mye bedre lag enn det Chelsea er i kveld. 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.