Det blir europeisk fotball etter seier i sesongens siste kamp

Chelsea vant 2-1 da Bournemouth kom på besøk i sesongens siste kamp. Chelsea ender med det på en 6.plass i Premier League.

You could see how much Caicedo's first goal meant to the 22-year-old

Bilder i denne saken er hentet fra Chelsea FC sine nettsider.

Chelsea startet kampen på lignende vis som de siste kampene. Med stor angrepsvilje og selvtillit.  Chelsea kom til noen gode muligheter i åpningen av kampen. Her har vi noe på gang!

Igjennom den første omgangen fikk Chelsea mye rom på Bournemouth sin halvdel etter å ha spilt av presset. Dette ga noen muligheter, men ofte at det siste manglet for å score mål.

Målet kommer etter at Caicedo utnytter at motstanders keeper er langt ute, og får sendt av et skudd fra midtbanen som blir helt perfekt. Glimrende scoring av midtbanespilleren som virkelig har sett bra ut den siste delen av sesongen.

Before kick-off, the fans applauded Cole Palmer as he received his Premier League Young Player of the Year award

Årets unge spiller i Premier League: Cole Palmer!

Den andre omgangen startet med to kjappe scoringer til hvert lag, der det var Sterling som sto bak Chelsea sitt.

Videre utover i omgangen tok Bournemouth langt mer kontroll over kampen, og presset på for en scoring til. Chelsea på sin side slet mer med å skape store problemer for motstander.

Det ble ingen flere scoringer, og det endte 2-1 i en kamp som både kunne, og burde hatt mer mål når man ser på sjansene.

Chelsea vant de fem siste kampene i ligaen, og den sterke avslutning på sesongen betyr at Chelsea stikker av med 6.plassen, og skal tilbake til europeisk fotball til høsten. Så får vi vente på finalen av FA cupen med å se hvilken turnering det blir.

Thiago Silva walking out at Stamford Bridge as a Chelsea player for the last time

Thiago Silva på vei ut til sin siste kamp for Chelsea. Brasilianeren som fikk en fortjent hyllest av den oppmøtte fansen.